iwrite-725

 

29 -04 – 2012

 

Hoi, allemaal daar ben ik weer. NYTRO. De mooiste, liefste enz. dat rijtje kennen jullie wel. Zoals elke dag waren we ook vanmorgen weer vroeg uit de veren.( 6 uur ) Maar toch voelde het anders dan normaal. Mijn baasje was gespannen en niet op zijn gemak. Hij moest zelfs 3 keer naar het toilet. Ik dacht die heeft vast iets verkeerds gegeten. Gaat wel weer over.

Op zondag morgen gaan wij altijd naar de gehoorzaamheid cursus. Zo ook vandaag. Voordat wij vertrokken had mijn baasje nog wat te vertellen tegen mij. Nytro zij hij, vandaag hebben wij examen en dan moet je erg goed je best doen. Examen wat is dat nu weer? Schijnbaar is het heel belangrijk voor mijn baasje nou ik zal wel zien. Op het oefenterrein aangekomen ging alles net als anders. Zit, af, zit, staan, tandjes kijken, kom voor, je weet wel het hele riedeltje. Ik had er wel zin in vandaag dus huppelde ik rustig met mijn baasje mee. Zo die was ook weer tevreden. Toen wij klaar waren ging het niet meteen naar huis nee we moesten nog wachten op de uitslag zij mijn baasje. Uitslag? Heeft er iemand last van jeuk dan? Toen kwam de instructeur om te vertellen wie wel of niet geslaagd waren. Oh, dit was dus een examen. Nou het zal mij benieuwen. En wat denk je GESLAAGD Met 75 van de te behalen 80 punten. .Makkie toch!!!!

Net toen ik dacht van zoo daar zijn we mooi vanaf. Vroeg de instructeur, en wie gaat er door? Zegt mijn baas, ja wij. Die is gek, had ie niet eerst eens met mij kunnen overleggen? Heb ik niks te vertellen? Wacht maar, hier is het laatste woord nog niet over gesproken. Hij is nog niet van mij af hoor. Cursus puf. Als ik het niet doe gebeurd er niets hoor.

Tot de volgende keer groetjes Nytro.