iwrite-725

10 – 06 – 2012 

Hebben jullie het gezien? Nou, echt niet? Nytro Schnauzer van de maand mei. Gaaf he!!!!Ja hoor nu kan Ringo mij niet meer plagen dat hij al eens Schnauzer van de maand was en ik niet. De laatste tijd stoeien wij heel veel met elkaar en kan ik hem laten zien hoe sterk ik al ben. Soms wordt het wel een beetje wild. En als het te gek word laat ons baasje ons vlug buiten om uit te razen. Maar zolang er geen bloed bij komt kijken gaat het wel zeggen ze.

Tweede pinksterdag mochten Ringo en ik weer mee naar het kanaal. Het water was lekker en ik ben er wel vijf keer in geplonst. Ringo durft dat niet. ( watje ) Hij loopt er een klein stukje in om te drinken en meer niet. Maar ik heb een flink stuk gezwommen. Ik was alleen de plaats kwijt waar ik er weer zelf uit kon. Gelukkig pakte mijn baasje mij bij mijn nekvel en stond ik al snel weer veilig op de kant. Eenmaal op de kant was het leuk om met Ringo rondjes te rennen door het losse zand en het struikgewas aan de andere kant van de weg. Zo werden we vanzelf droog en waren wij het meeste zand al weer kwijt voordat we thuis waren.

De laatste tijd hoor ik heel vaak de woordjes “nee, foei en mag niet” het lijkt wel of ik alles verkeerd doe. Zijn mijn baasjes nu strenger geworden of ligt het toch aan mij? Gisteren b.v. had ik alleen maar eventjes aan de trapper van mijn baas zijn fiets geknabbeld. En boos dat hij was!! Jonge jonge wat kan die zich opwinden. Denk aan je hart joh. O ja dat gordijn van de bijkeuken dat waaide ook zo lekker uitdagend op en neer, daar moest ik wel aan trekken. Ook ben ik wel eens ontzettend moe van al die commando’s vooral met de cursus. Dan ga ik er gewoon bij liggen en denk ”ze kunnen de pot op met z’n alle ‘. Zelfs de lekkerste brokjes krijgen mij niet meer in beweging. Kijken wie er de langste adem heeft. Alles komt goed, zo niet dan toch.

Groetjes Nytro