iwrite-725

 

24 – 06 – 2012

Vandaag weer naar de cursus geweest. Zoals jullie wel weten is dat niet mijn favoriete bezigheid. Maar deze keer heb ik maar eens meegewerkt het was toch de laatste keer voor de vakantie. Hoi hoi hoi. Na de vakantie zien we wel weer. Vooral het blijven liggen gaat mij goed af. Als ik maar niet al te veel moet dan gaat het wel. En och dan is mijn baasje ook weer gelukkig.

Jullie weten misschien nog wel die keer dat ik het zeil alvast uit de bijkeuken had getrokken? Nu hebben mijn baasjes er een tegelvloer in laten leggen en ook de plinten zijn van steen. Saai hoor nu moet ik aan het kozijn beginnen als ik graag ergens op kauw of de dressoir. De eerste nacht mocht er niemand op die nieuwe vloer lopen. En onze baasjes durfde ons niet de hele nacht in de huiskamer te laten. Snappen jullie dat nou? Om een lang verhaal kort te maken Ringo en ik mochten een nachtje uit logeren. Wij werden met de auto naar het dierenpension gebracht. Hier werden wij samen in een hok gestopt met een verhoging om op te liggen. Het leek wel een gevangenis. Er was ook een grote schuifdeur waardoor je naar buiten kon om te spelen. Maar Ringo en ik zijn niet naar buiten geweest. Stel dat onze baasjes terugkomen om ons weer op te halen en wij zijn net buiten. Mooi niet hoor!!!Wij waren allebei toch wel blij toen we weer opgehaald werden. Oost West thuis best.

Een paar dagen geleden waren wij in het bos toen er een klein hondje aan kwam. Daar wilde ik graag mee spelen dus rende ik er op af. Dat hondje kon hard lopen joh wist ik veel dat hij bang was. Hij rende zo hard dat ik hem kwijt raakte. Gelukkig bleek achteraf dat hij toch naar huis was gelopen, en aan de poort zat te wachten.

Laatste nieuws!!!

Mijn papa is vandaag kampioen geworden. Dat maakt mij de zoon van een kampioen gaaf he.

Gr Nytro.